Els versots dels Diables carreguen contra polítics i mitjans


  • Comparteix:

Moment de la lectura dels versots

Moment de la lectura dels versots

Crítiques i retrets per a polítics i mitjans de comunicació. Els Diables han centrat els seus reivindicatius versots en fer un repàs a tot allò que no havien dit fins ara. No s'ha salvat ningú, des de l'actualitat del cas Pretòria i Millet fins a les retallades de l'Ajuntament. Els Diables ja han avisat, l'any vinent els versots tindran protagonistes nous. Mira els Versots a Cugat tv

Els Diables de Sant Cugat han tingut una nova oportunitat durant aquesta Festa Major, després de protagonitzar els pregons de la festa grossa i de Barraques. Coincidint amb el seu 20è aniversari, el Diables han carregat contra tothom tal com esperava el fidel públic que ha tornat a aplegar-se al Parc Ramon Barnils.

L'Ajuntament i els polítics locals no han sortit ben parats.

Diables

Aquests de l'Ajuntament i organitzadors són uns bandarres. Van fotent sopars i dinars i després retallen el pressupost de la festasa.



També hi ha hagut versots contra la directiva europea de la pirotècnia, els casos de pederàstia i els responsables de la crisi econòmica. Els versots pels locals han estat protagonitzats per la instal·lació de càmeres de videovigilància, les retallades en el pressupost municipal, la nova ubicació de Barraques i la manca de suport a les entitats.

Enguany, els diables protagonistes del versots durant nou anys s'han acomiadat del públic instant els seus companys a prendre el relleu.

Diables

Nou anys fent versots són una gran pila. Pleguem de fer versots, estem cansats. Cansats que crideu com bojos i que ningú es mantingui alçat. Hauríeu d'anar a l'Ajuntament i fer-ho saltar pels aires.








Els Diables han clos la celebració amb l''Esclat de Festa' al Parc Ramon Barnils.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.