Delafé y las Flores azules fa vibrar la plaça d'Octavià amb un públic totalment entregat


  • Comparteix:

Concert a la plaça d'Octavià

Concert a la plaça d'Octavià

El conjunt Delafé y las Flores azules ha tenyit de pop i hip-hop una plaça d'Octavià plena de gom a gom. El públic s'ha entregat als versos de rap del grup i ha repetit les tornades que han introduït un ritme més pop, soul i electrònic. La formació catalana, que ha entrat amb força a l'escena estatal, ha presentat el seu nou disc 'Las trompetas de la muerte', que segons els artistes, té un caire més humanitari que els treballs anteriors. Reviu i escolta el concert de Delafé y las Flores azules a Cugat tv

El membre de Delafé y las Flores azules Óscar Daniello ha explicat a Cugat.cat quins són els canvis que han introduït en aquest nou espectacle presentat aquest 2010 i en el que han mantingut els orígens que els van donar a conèixer.

Óscar Daniello

És un espectacle molt més orgànic. Portem bateria, trompeta, saxo... a l'escenari passen més coses a nivell humà.



La corista del grup, Helena Miquel, també ha volgut destacar la participació del públic com un dels seus objectius principals durant els concerts.

Helena Miquel

Sempre hem intentat involucrar la gent en l'espectacle, així tots en gaudim més. Animem a la gent a participar en les coreografies i a cantar.






L'actuació, una de les més esperades de Festa Major, també ha recuperat temes dels seus primers treballs 'El monstruo de las Ramblas' i 'La luz de la mañana'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.