La inauguració del remodelat teatre de Mira-sol engegarà la Festa Major del districte


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de la Festa Major de Valldoreix

Imatge d'arxiu de la Festa Major de Valldoreix

Un espectacle de Mira-Sol Teatre inaugurarà aquest divendres el remodelat teatre del Casal de Cultura i encetarà les activitats de la Festa Major d'enguany, que s'allargaran durant tot el cap de setmana. Tot i la reducció del pressupost, la festa del districte manté el nombre i la varietat de les propostes que compten amb la col·laboració de les entitats culturals, veïnals i esportives del territori.

La Festa Major de Mira-sol comença aquest divendres, a les deu de la nit, amb l'espectacle 'Fum, fum, fum' a càrrec de la companyia Mira-sol Teatre, que estrenarà les reformes del recinte. L'equipament ha estat remodelat completament a nivell tècnic per tal de convertir-lo en un escenari homologable a la normativa vigent.

L'arranjament de l'espai escènic, l'enllumenat i els camerinos, així com l'adaptació a les mesures antiincendis i d'emergència són algunes de les reformes tècniques que s'han dut a terme. D'aquesta manera, l'espai enceta una nova etapa on podrà acollir espectacles més ambiciosos i oferir-se com a lloc d'assaig i d'estada per a companyies.

El tinent d'alcalde de Cultura, Xavier Escura, comenta l'adequació del teatre al districte de Mira-Sol tot i la limitació de l'aforament.

Xavier Escura

És un pas endavant molt important. Tot i l'aforament no deixa de ser un teatre idoni per a Mira-Sol.


La Festa Major d'enguany presenta algunes novetats respecte l'any passat. Les activitats esportives s'amplien amb el Torneig de 12 hores de futbol 7, que té oberta la inscripció fins aquest dijous, i el taller de petanca i de bingo, a càrrec del Col·lectiu de gent gran del Casal cultural. A més, la passejada sobre rodes es trasllada al diumenge per evitar la concentració de les tres activitats esportives. Repeteixen per segon any consecutiu el sopar popular de carmanyola i karaoke i el ball posterior amb l'orquestra La Banda del Drac, per l'èxit obtingut en l'edició anterior.

Tot i que la Festa Major té preparades dues nits dedicades exclusivament al públic més jove, Escura ha remarcat que les activitats han estat pensades per incloure totes les edats.

Xavier Escura

Hem tingut cura que totes les edats estiguin representades, per tal que la Festa tingui una programació el més equilibrada possible.





Com ja és tradició, la Festa Major conclourà amb la cantada d'havaneres amb Els pescadors de l'Escala, que l'any passat va aplegar més de 600 santcugatencs.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.