Més participació que mai a la Festa Major de la Floresta 2010


  • Comparteix:

La Nit Jove ha estat l'acte més participatiu

La Nit Jove ha estat l'acte més participatiu

La nova comissió de festes de la Floresta aconsegueix reunir més de 2.000 persones a la Festa Major del districte. L'aposta de concentrar l'agenda de festa grossa en un sol cap de setmana ha estat la principal causa, tot i que l'organització també ha considerat clau la gran qualitat de les formacions musicals que han actuat a la Nit Jove. Aquest acte ha estat el més participatiu i fins i tot ha aconseguit duplicar l'afluència, amb gairebé un miler d'assistents. En global la comissió florestana, que ha coordinat la Festa Major per primera vegada, ha fet un balanç molt positiu i aposta per mantenir aquest format de cara a la propera edició. Mira el reportatge a Cugat tv

L'edició d'enguany ha comptat amb força novetats que han obtingut una bona resposta per part dels florestants. La festa grossa del districte ha pogut recuperar en aquesta ocasió l'espai habitual pels pregons, el remodelat Casino de la Floresta, que ha estrenat el veí florestà Ramon Ubach, pregoner d'aquest any.

Una altra de les sorpreses ha estat l'increment considerable de l'afluència de públic a la Nit Jove, on els diversos concerts han aplegat prop d'un miler de persones amb propostes de qualitat com Kayo Malayo, Raul Pulido i Zikuta, entre d'altres.

Les activitats familiars, la tradicional Trobada de paellers, que ha arribat a la seva 18a edició, i les propostes musicals han completat un programa d'activitats que enguany s'ha concentrat en quatre dies de celebracions.

El membre de la comissió de festes de la Floresta Albert Cuéllar ha fet aquest balanç de la Festa Major 2010.

Albert Cuéllar

La valoració és molt bona ja que hem guanyat assistents en tots els actes i fins i tot diem que ens costarà igualar-la en les properes edicions.



La Festa Major de la Floresta també ha estrenat una nova comissió de festes, amb més jovent a l'organització. Cuéllar ha valorat la gestió de la nova comissió, tot i que ha destacat la dificultat d'algunes tasques que, segons ha dit, l'antiga comissió feia 'amb una professionalitat excel·lent' i han suposat els punts dèbils dels nous membres.

Albert Cuellar

El que se'ns ha fet més difícil són les petites coses que l'antiga comissió feia amb una professionalitat excel·lent. Hem respectat el format escurçant els dies.



Tot i aquests petits problemes de gestió, la valoració que tant la comissió com els florestans han fet de la festa grossa és molt positiva. De cara a l'any vinent, la comissió vol mantenir el mateix format i veu 'difícil' superar la participació d'enguany.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.