La 'trencacames' més popular


  • Comparteix:

Imatge de sortida de la 27a Cursa Popular de la Floresta

Imatge de sortida de la 27a Cursa Popular de la Floresta

Ramon Camps, en categoria masculina, i Txell Calduch, en femenina, guanyen la 27a edició de la Cursa Popular de la Floresta. L'acte, emmarcat dins el programa de la Festa Major del districte, ha batut rècords de participació amb la presència de més de 330 atletes que han volgut desafiar la 'trencacames' i acomiadar-se així de la temporada. Mira el reportatge a Cugat tv

Malgrat l'època estival i la duresa del traçat cada vegada són més els esportistes que s'atreveixen amb la 'trencacames'. En aquesta 27a edició hi han participat més de 330 corredors, disposats a superar els grans desnivells que proposa la cursa. El guanyador en categoria masculina, Ramon Camps, ha completat els cinc quilòmetres en 17 minuts i 22 segons mentre que la més ràpida entre les dones ha estat, precisament, la seva parella, Txell Calduch, amb un temps de 18 minuts i 59 segons.

Tots dos expliquen que havien estat advertits de la duresa de la prova.

Txell Calduch i Ramon Camps

Ja m'havien dit que hi havia molts desnivells. Estava mentalitzada. / Venia en forma del Campionat Estatal, he sortit fort i m'he dedicat a aguantar.


Instants després del tret de sortida, una trentena de nens i nenes han disputat la cursa infantil, amb un recorregut més curt i menys dur. Al finalitzar la prova, els participants han pogut recuperar forces a la pista de Can Llobet, amb menjar i beure. L'organitzador de la cursa, Xavier Sans, explica que una de les claus de l'èxit és el repte que suposa per a molts i, sobretot, el bon tracte que ofereixen.

Xavier Sans

És un repte per a molta gent, acomstumada a curses planes. També és important que els tractem bé i els cuidem, aleshores tornen.




La Cursa Popular de la Floresta és l'última prova de la Lliga Internet Championchip. Els corredors, per tant, s'acomiaden de la competició fins la propera temporada. Cugat.cat, que és el mitjà col·laborador de l'esdeveniment, ofereix a través del programa Grans Esdeveniments del canal Esports un ampli reportatge amb les millors imatges de la cursa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.