Les activitats infantils, la música i l'esport, protagonistes el dissabte de Festa Major de Valldoreix


  • Comparteix:

Els més petits tindran el seu espai a la festa

Els més petits tindran el seu espai a la festa

Balls de Gegants, la trobada d'entitats, esports, contes i tallers pels més petits, un concurs de tir i diverses actuacions musicals són les principals activitats que proposa Valldoreix per celebrar el dissabte de Festa Major. La gastronomia serà un dels plats forts de la jornada, amb la sardinada popular ecològica, que precedirà el tradicional ball de Festa Major, enguany amb l'Orquestra La Chatta.

Les associacions veïnals i les entitats tenen una cita, a les deu del matí a la zona del Casal de Cultura, amb la tradicional trobada d'aquestes plataformes. A la mateixa hora, al pati de la Biblioteca Vall d'Or, els més petits podran assistir a la sessió de contes a càrrec de Mercè Rubí, o participar en el taller de dibuix i de puntura, al Casal de Cultura. Sense moure's d'aquesta ubicació, mitja hora després, els nens i nenes també podran participar en diversos jocs familiars.

Al punt de les onze del matí, la plaça de l'estació dels Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) acollirà el ball de Gegants de Valldoreix i Sant Cugat amb música de gralles i l'acompanyament percussionista de Katakitinga. La rua arribarà a la plaça del Casal de Cultura mitja hora després. El concurs de tir de Festa Major, que enguany arriba a la seva 13a edició, serà també a les onze a la seu de l'Associació de Propietaris i Veïns de Valldoreix, a la Rambla Jacint Verdaguer.

L'art i la cultura també tenen una cita durant el dissabte de festa grossa. Les principals propostes són la visita guiada a l'Adolf taller d'art, a les dotze del migdia, l'animació poètica d'Eduard Araujo a la plaça del Casal de Cultura, una hora després, i la representació de l'obra 'L'inspector' de Baltasar Porcel, a la mateixa plaça a les nou del vespre.

Durant tota la tarda, des de dos quarts de cinc i fins a dos quarts de nou, la zona de la Rambla Jacint Verdaguer acollirà les propostes esportives de la festa. Tennis, passejades en poni, un circuit de bicicletes i obstacles, bàsquet i esport adaptat són les principals propostes de la jornada.

La sardinada popular ecològica, a les deu de la nit davant l'EMD de Valldoreix, permetrà que tots els valldoreixencs es trobin, com cada any, i que celebrin l'última festa grossa de Sant Cugat. La vocal de Cultura de l'EMD, Teresa Veciana, ha destacat el sopar com un dels plats forts de la jornada.

Teresa Veciana

La sardinada popular, on tothom es pot portar el sopar de casa, i el sopar, són alguns dels plats forts de la jornada.


Festa Major és sinònim de música. A les vuit del vespre, la Nau de Cultura acollirà el concert a càrrec de la Coral Aubada de Valldoreix, i el Cor Gospel Gloria cantarà a l'Esglèsia Protestant. El ball de Festa Major, que servirà per posar el punt final a la jornada, a les onze de la nit, anirà a càrrec de l'orquestra La Chatta. Swing, vals, pasdobles, 'cha-cha-cha', rumbes o tangos són alguns dels estils que sonaran a la plaça del Casal de Cultura.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.