La nova Escola Bressol, protagonista del pregó de la Festa Major de Valldoreix


  • Comparteix:

La pregonera Rosa María Quadras ha donat el tret de sortida oficial a la Festa Major de Valldoreix. Tot i les fortes pluges de divendres, la nau cultural valldoreixenca ha acollit el pregó d'una de les mestres de l'Escola Bressol més emblemàtiques de la zona. Quadras ha valorat molt positivament el nou edifici de l'escola i ha recordat les històries viscudes a l'antic equipament.

Els infants i la importància d'una educació de qualitat, tant a casa com a l'escola, han estat els dos missatges que la mestre Rosa Maria Quadras ha volgut transmetre amb el pregó. La nova escola bressol ha estat també una de les protagonistes del discurs.

Rosa Maria Quadras

Ens deixen els seus fills i filles, confien en nosaltres. L'escola és la segona responsable de l'educació dels fills, la primera és la família.



La presidenta de l'EMD, Montserrat Turu, ha destacat el caràcter de cohesió de les festes majors i ha aprofitat l'ocasió per remarcar el bon moment del govern de l'EMD.

Montserrat Turu

La Festa Major de Valldoreix té una caràcter familiar i afavoreix la cohesió entre els ciutadans. El govern de Valldoreix no defalleix.


Precisament, la tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, ha destacat la cooperació existent entre les dues administracions durant la seva primera intervenció en un pregó de Festa Major de Valldoreix. Conesa ha citat acords com el soterrament de les torres d'alta tensió, l'escola bressol i la protecció de Can Monmany com exemples d'aquesta col·laboració entre els dos governs.

Merce Conesa

Moltes vegades els valldoreixencs ens dieu que no us entenem. Sí us entenem perquè Valldoreix és un poble dins un poble i això té molt valor.


Tot i la pluja, l'inici oficial de la festa grossa de Valldoreix ha estat un èxit d'assistència. Al voltant d'un centenar de persones s'han aplegat al recinte de la nau cultural.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.