Els valldoreixencs planten cara al mal temps i surten al carrer el dissabte de festa grossa


  • Comparteix:

Un total de 14 entitats valldoreixenques s'han reunit aquest dissabte a la Trobada d'Associacions Veïnals i Entitats Culturals, que ha comptat amb una elevada participació. Tot i l'amenaça de pluja, centenars de valldoreixencs han sortit al carrer per a participar de les diferents activitats entorn a la zona del Casal de Cultura. La trobada d'entitats ha servit per a fer visible les associacions de Valldoreix i arribar de manera més directa als veïns. A més, les diferents activitats adreçades a tota la família com ara jocs, música i tallers han posat el to festiu al dissabte de festa grossa.

El mal temps no ha impedit que els valldoreixencs hagin sortit al carrer per a celebrar el dissabte de Festa Major. El teixit associatiu de Valldoreix s'ha bolcat en la festa, que s'ha convertit en l'activitat central d'aquest dissabte al matí. Els veïns també han respost positivament i centenars de persones han omplert la zona del Casal de Cultura per a poder gaudir plegats de les nombroses activitats pensades per a tota la família.

En aquest sentit, el vocal de l'EMD, Joan Gaia, s'ha mostrat satisfet per l'elevada participació.

Joan Gaia

Estem molt satisfets per la participació de la gent. Les activitats han tingut un èxit molt gran.


La trobada ha permès donar a conèixer la tasca que duen a terme les diferents associacions i apropar-se als valldoreixencs en una marcada jornada festiva.


Alguns dels representats de les diverses entitats han explicat què té d'especial realitzar la trobada per Festa Major i de quina manera arriben al gruix de públic.

Entitats

És una trobada de germanor. / És significatiu que ens trobem avui perquè la gent s'hi interessa més. / Venem productes per ajudar a finançar-nos.



L'art i la cultura també hi han tingut cabuda amb un taller de pintura pels més petits i l'animació poètica d'Eduard Araujo amb versos de Joan Brossa. Les activitats continuaran omplint els diferents carrers de Valldoreix durant tot el cap de setmana. L'obra 'El xarlatan', de la companyia Teatre de Guerrilla, serà l'encarregada de baixar el teló de la Festa Major aquest diumenge a les deu de la nit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.