El body-pump, el body-combat i el hip-hop, protagonistes de l'Esport al Carrer


  • Comparteix:

Els ifnants gaudiran d'esport al carrer

Els ifnants gaudiran d'esport al carrer

El body-pump i el body-combat organitzat per l'Eurofitness i el hip-hop per l'Oficina Municipal d'Esport per Tothom (OMET) seran les activitats protagonistes a l'Esport al Carrer d'aquest divendres. L'oferta esportiva també es completa amb d'altres activitats com psicomotricitat, inflables, escalada o passeig amb ponis a càrrec de l'Hípica Can Calders.

Continua el tercer dia de l'Esport al Carrer. Moltes són les activitats que es poden fer, però aquest divendres s'afegeixen algunes com el body-pump, body-combat o el hip-hop. El body-pump s'iniciarà a dos quarts de sis de la tarda, el body-combat a dos quarts de set i el hip-hop a dos quarts de vuit.

A banda, també es podrà gaudir d'altres ja clàssiques com els inflables, la psicomotricitat, l'escalada, el futbolí humà o el bàsquet tres contra tres. L'Esport al Carrer obre les seves portes a les sis de la tarda i finalitza a les deu de la nit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.