Antònia Font, La Troba Kung-Fú i Obrint Pas, reclams musicals de la Festa Major


  • Comparteix:

La Festa Major d'enguany comptarà amb la presència de diversos grups de renom nacional com Antònia Font, Obrint Pas i La Troba Kung-Fú. La festa grossa també tindrà altres estils, des del concert de l'Orquestra Simfònica i el de la Coral de Sant Cugat fins a la música punxada de la mà del Dj Txarly Brawn i els grups locals.

El primer divendres serà a l'agenda de molts santcugatencs, que hauran reservat aquest dia per assistir al concert d'Antònia Font. La plaça d'Octavià serà l'escenari que permetrà al grup mallorquí presentar els temes del seu últim àlbum, 'Lamparetes'. El concert començarà a dos quarts de dotze de la nit. La mateixa plaça, tot i que dos dies abans, acollirà el concert de La Troba Kung-Fú, que torna a Sant Cugat per presentar el seu nou treball, 'A la panxa del bou'. Les primeres notes del grup de rumba catalana començaran a sonar al punt de la mitjanit.

El parc Ramon Barnils serà l'epicentre de gran part dels concerts pensats per als més joves i que s'allargaran fins més tard. L'escenari l'estrenarà la Fundación Tony Manero, amb el seu folk característic, el divendres a la una de la matinada. El relleu l'agafarà, dues hores més tard, el Dj Txarly Brown amb la seva música punxada per tancar la festa. L'endemà, Obrint Pas presentarà el seu últim disc, 'Coratge', quan passi mitja hora de les dotze de la nit. A dos quarts de tres de la matinada, La Carrau presentarà el disc 'Cap-Cor-Fel'.

Però l'oferta musical no s'acaba aquí. La Festa Major comptarà amb altres propostes, com els concerts del grups Hotel Cochambre i Pegasus, i una cantada d'havaneres amb el grup A Tota Vela. També hi haurà lloc per als grups locals, com Dolly Society, The Risas, Ron Candela i Cugat Quartet.

Pels qui busquin un altre tipus de música podran assistir al Concert de Festa Major, que se celebrarà el primer divendres de juliol, amb l'Orquestra Simfònica de Sant Cugat, el grup Fusió, el Cor d'Antics Escolans de Montserrat i el de l'ICCIC. Aquest mateix dia els santcugatencs també tenen una cita amb el jazz, amb la big Band Jazzenviu, que oferirà un concert a la plaça de Can Quitèria.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.