Festa Major amb nou format i amb austeritat en el pressupost


Temes relacionats

Les activitats de Festa Major volen 'atrapar' els santcugatencs (16/jun/11)

Antònia Font, La Troba Kung-Fú i Obrint Pas, reclams musicals de la Festa Major (16/jun/11)

Dimiteix la comissió gestora de Festa Major (27/mai/11)

L'Assemblea de Barraques assegura que enguany no hi haurà barraques (19/mai/11)


  • Comparteix:

La Festa Major d'enguany supera els 400.000 euros, un pressupost similar al de 2010, que ja va incorporar un aprimament del 10%. L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha agraït la tasca de les entitats en l'organització i ha destacat que s'avaluarà amb posterioritat el nou model de Festa Major, per decidir com encarar properes edicions. Enguany no hi haurà Barraques i la comissió gestora ha dimitit abans de la celebració.

El pressupost de la Festa Major d'aquest any arribarà als 420.000 euros, una xifra diària que semblant a la de l'any passat, quan ja es va incloure una rebaixa del 10% per contenció.

En l'organització de l'esdeveniment, que es desenvoluparà des del dimarts 28 de juny fins el diumenge 3 de juliol, hi participen més d'una cinquantena d'entitats. L'alcaldessa, Mercè Conesa, s'ha mostrat satisfeta per l'alt grau de participació del teixit associatiu santcugatenc.

Mercè Conesa

Les entitats són la base de la Festa Major. Sense la seva iniciativa no ens seria possible fer una festa amb tantes activitats.


La Festa Major d'enguany incorpora un canvi de format que, segons Conesa, serà 'en benefici de tothom', ja que pretén ser una celebració integradora i que demostri l'arrelament de la ciutadania a Sant Cugat.

D'altra banda, s'ha intentat reforçar la programació jove arran de la supressió de les Barraques i dels darrers conflictes amb la comissió gestora. El regidor de Cultura, Xavier Escura, ha subratllat que el model de l'actual Festa Major s'estudiarà amb posterioritat, per començar a treballar en la propera celebració.

Xavier Escura

Hi ha un compromís amb la gestora per obrir un fòrum quan s'acabi la festa, amb el món associatiu de la ciutat per opinar.



El Cor Infantil Sant Cugat, que seran els pregoners d'aquesta Festa Major, encara estudia com donar el tret de sortida a la celebració, ja que les seves membres no estaran presents a la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.