El Cor Infantil de Sant Cugat afronta el repte de fer el pregó des d'Itàlia


  • Comparteix:

Les noies del cor han recollit les idees del pregó

Les noies del cor han recollit les idees del pregó

El Cor Infantil i Juvenil de Sant Cugat és el protagonista del pregó de Festa Major aquest dimarts des d'Itàlia, on es troba de gira coincidint amb el seu vintè aniversari. El Cor Aglepta, continuador de l'infantil, serà present a la plaça de la Vila i posarà la nota musical a un pregó que es farà per via telefònica. Tot i les dificultats logístiques de l'entitat, el cor considera l'encàrrec 'un honor' i una prova de la seva vinculació amb la ciutat. Els santcugatencs podran seguir el pregó en directe per Cugat ràdio (91.5 FM).

A les vuit del vespre, després del seguici de Festa Major, tindrà lloc a la plaça de la Vila el pregó que donarà el tret de sortida a la festa grossa. El fundador del Cor Infantil i Juvenil de Sant Cugat, Martí Marín, ha destacat que, tot i les dificultats que ha suposat que el cor es trobi a Itàlia, ser els escollits és un gran honor.

Martí Marín

Té una complicació perquè el cor és a Itàlia i haurem de pensar una forma alternativa. Però és un plaer i un honor que hagin pensat en nosaltres.





En principi, les noies del Cor Infantil parlaran amb la ciutat per via telefònica i seran les noies del cor Aglepta les encarregades de fer una petita actuació musical. La idea de fer una vídeotrucada s'ha descartat perquè la gran quantitat de llum implica molts problemes tècnics.

Marín ha destacat que encarregar-se del pregó en el vintè aniversari de l'entitat és un reconeixement al cor que ha portat el nom de la ciutat arreu durant dues dècades.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.