Les històries de l'Hotel Cochambre arriben a la plaça d'Octavià en forma de versions musicals


  • Comparteix:

Els integrants del grup Hotel Cochambre

Els integrants del grup Hotel Cochambre

El grup musical Hotel Cochambre arriba a Sant Cugat per Festa Major i ho fa versionant amb tocs d'humor les cançons d'artistes dels anys 80 fins l'actualitat. El concert tindrà lloc a la plaça d'Octavià aquest dimarts, a partir de dos quarts de dotze de la nit.

Hotel Cochambre pren com a fil conductor de la seva història la música dels seus 'hostes', des de l'electrònica de Chimo Bayo fins les balades de Julio Iglesias. En un ambient estival de Festa Major, l'agrupació no podia deixar de contextualitzar la seva proposta en un espai típic de les vacances com és un hotel. En aquest sentit, els cinc membres del grup Hotel Cochambre fan de conserge, ascensorista, recepcionista, aparcacotxes i servei d'habitacions en una posada en escena que repassa diversos 'hits' des dels 80 fins l'actualitat.

Un dels components del grup, Josito Guerrero, explica quin és el concepte d'espectacle que proposen.

Josito Guerrero

Tenim clar que volem que el concert tingui un ritme i versionem les cançons amb un concepte similar del que ha aportat originalment.




La particular proposta musical que el grup Hotel Cochambre duu a la ciutat s'emmarca a la gira Cucaracha Tour, que els portarà per diverses poblacions catalanes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.