El grup 4t1a es presenta en societat a Sant Cugat


Temes relacionats

4t1a: 'Fem música per emocionar a la gent' (22/jun/11)


  • Comparteix:

Imatge del quartet 4t1a

Imatge del quartet 4t1a

El grup barceloní 4t1a és l'encarregat d'encetar la nit musical a la plaça d'Octavià la nit de Sant Pere. El quartet barceloní actuarà a dos quarts d'onze per presentar el seu primer treball, 'El món en un cafè'. El grup arriba a l'escenari santcugatenc després d'haver portat el seu espectacle per centenars de cases particulars a Barcelona.

La banda 4t1a va néixer de la passió per la música de quatre amics que van unir-se per començar a tocar a menjadors de cases d'amics i coneguts. El grup va tenir força èxit i el va portar a tocar a domicilis de desconeguts fins que van decidir ampliar les seves actuacions a alguns escenaris, com el de la nostra ciutat.

El cantant i líder de la formació, Pere Jou, s'ha mostrat molt content per l'actuació que faran a la ciutat en una entrevista a Cugat.cat.

Pere Jou

Tenim moltes ganes, per nosaltres suposa poder arribar a molta gent i tocar a llocs tan bonics com Sant Cugat.



El grup 4t1a està format per Pere Jou com a cantant i líder de la banda; Lluís Nadal, com a bateria; Joan Canals, de pianista, i Aleix Perdigó, al baix.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.