La Big Band Jazzenviu actuarà aquest cap de setmana per Festa Major


  • Comparteix:

Imatge d'una actuació de la Big Band Jazzenviu

Imatge d'una actuació de la Big Band Jazzenviu

L'entitat santcugatenca Jazzenviu presenta un cap de setmana ple d'activitats, emmarcades en els dies de Festa Major. Divendres serà el torn del concert de David Mengual a la plaça de Can Quitèria i dissabte s'oferirà una Jam Session per donar suport al moviment autodenominat dels 'indignats'. Diumenge al vespre oferirà una Jam Session a la Casa de Cultura.

La Big Band Jazzenviu oferirà una Jam Session aquest dissabte per donar suport al moviment d''indignats' aparegut arran del 15-M. L'actuació serà de sis de la tarda a dos quarts de nou del vespre i estarà oberta a tots aquells que vulguin participar tocant algun instrument.

El president de Jazzenviu, Oriol Jubany, ha explicat com va sorgir la iniciativa en una entrevista a Cugat.cat.

Oriol Jubany

Jo a títol personal estic a dins de les comissions i Jazzenviu es va oferir a col·laborar. Vam pensar que sería una bona forma de participar.


Diumenge La Big Band Jazzenviu actuarà a dos quarts d'una a l'Auditori de Barcelona. A dos quarts de vuit de la tarda la banda farà una nova Jam Session a la Casa de Cultura amb David Mengual i la seva agrupació Trio. L'actuació acabarà al voltant de dos quarts d'onze de la nit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.