La Big Band Jazzenviu actuarà aquest cap de setmana per Festa Major

Imatge d'una actuació de la Big Band Jazzenviu

FESTA MAJOR 2011

Publicat el 1/jul/11 per Miriam Piñol

L'entitat santcugatenca Jazzenviu presenta un cap de setmana ple d'activitats, emmarcades en els dies de Festa Major. Divendres serà el torn del concert de David Mengual a la plaça de Can Quitèria i dissabte s'oferirà una Jam Session per donar suport al moviment autodenominat dels 'indignats'. Diumenge al vespre oferirà una Jam Session a la Casa de Cultura.

La Big Band Jazzenviu oferirà una Jam Session aquest dissabte per donar suport al moviment d''indignats' aparegut arran del 15-M. L'actuació serà de sis de la tarda a dos quarts de nou del vespre i estarà oberta a tots aquells que vulguin participar tocant algun instrument.

El president de Jazzenviu, Oriol Jubany, ha explicat com va sorgir la iniciativa en una entrevista a Cugat.cat.

Oriol Jubany

Jo a títol personal estic a dins de les comissions i Jazzenviu es va oferir a col·laborar. Vam pensar que sería una bona forma de participar.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Diumenge La Big Band Jazzenviu actuarà a dos quarts d'una a l'Auditori de Barcelona. A dos quarts de vuit de la tarda la banda farà una nova Jam Session a la Casa de Cultura amb David Mengual i la seva agrupació Trio. L'actuació acabarà al voltant de dos quarts d'onze de la nit.