Especial informatiu multimèdia a Cugat.cat per Festa Major


Temes relacionats

Sant Cugat es deixa atrapar, des d'avui, per sis dies de Festa Major (28/jun/11)


  • Comparteix:

Especial de Festa Major a Cugat.cat

Especial de Festa Major a Cugat.cat

Cugat.cat dedica a partir d'avui un especial informatiu a la Festa Major. El diari electrònic seguirà la informació de l'esdeveniment minut a minut, amb notícies, entrevistes i reportatges en vídeo amb les millors imatges de les activitats més populars, que també tindran el seu espai a Cugat ràdio (91.5 FM). A més, Cugat.cat ofereix una agenda actualitzada del programa de la festa, que es podrà consultar a través del telèfon mòbil, i fomenta la participació ciutadana a través de les xarxes socials.

Cugat.cat es vesteix de gala per convertir-se, un any més, en el lloc web de referència per seguir l'actualitat de la Festa Major. Cada dia, el diari electrònic recollirà les millors imatges de les activitats en forma de reportatges, que deixaran l'empremta visual de la festa grossa.

Cugat.cat oferirà també informació actualitzada de totes les novetats que generi l'esdeveniment ciutadà més important de l'any, que es podran seguir tant al diari electrònic com a través del telèfon mòbil, a l'adreça web Cugat.cat/festamajor. La informació de la festa també es difondrà a través de les xarxes socials -Twitter i Facebook- i la ràdio municipal, al 91.5 de l'FM, que dedicarà el magazín matinal, de deu del matí a una de la tarda, a fer-se ressò de la celebració.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.