Les entitats 'atrapen' els santcugatencs en el seguici d'inici de la Festa Major


  • Comparteix:

Bastoners, en plena actuació de seguici

Bastoners, en plena actuació de seguici

Les entitats locals han atrapat amb diversió i dansa els santcugatencs en el tradicional seguici de Festa Major. Els grups de cultura popular i les autoritats municipals han donat el tret de sortida a la festa grossa amb una cercavila que ha omplert els carrers de la ciutat de ball, color i gresca. Mira el reportatge del seguici a Cugat tv

La traca i el repic de campanes han servit per donar el tret de sortida a la rua, que ha enfilat l'avinguda de Cerdanyola fins a la plaça d'Octavià. Des d'allà, la cercavila ha seguit el carrer de Santiago Rusiñol fins la rambla del Celler i la plaça de la Vila, punt final al trajecte.

Diables, Castellers, Caparrots, Geganters, Bastoners de l'Esbart, Bastoners de Sant Cugat i els grups de dansa popular han ensenyat durant el seguici les seves habilitats i els seus balls més vistosos, que han atrapat la mirada del públic, format per milers de santcugatencs que han ocupat els carrers i les avingudes per donar la benvinguda a la celebració.

El seguici d'inici també s'ha encarregat d'acompanyar les autoritats per diferents carrers del centre fins arribar a l'ajuntament. Els regidors han dut l'escut i la medalla municipal, i l'alcaldessa, la vara municipal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.