Tapes, música, ball i alegria omplen la caseta del CPA de Festa Major


  • Comparteix:

Aspecte interior de la caseta

Aspecte interior de la caseta

La caseta del Centro Popular Andaluz (CPA), que enguany és més petita a causa de la crisi econòmica, ha obert les seves portes coincidint amb el primer dia de la Festa Major. El president de l'entitat, Antonio Rodríguez, ha explicat que com a novetat enguany s'aposta per la rumba catalana. L'alcaldessa, que ha mantingut la tradició de fer el primer sopar de la festa a la carpa andalusa, ha dit que cal agrair l'aportació del CPA a la celebració. Mira el reportatge de la inauguració de la caseta del CPA a Cugat tv

Tapes de truita de patates, 'pescadito frito', pinxos i patates braves. Aquest ha estat part del menú dels assistents a la caseta del CPA, que un any més s'ha ubicat al carrer Josefina Mascareñas. Enguany, però, els socis i l'Ajuntament han decidit que l'espai sigui més petit per adaptar-se a la situació econòmica.

A banda del menjar, les actuacions musicals són l'altre plat fort de la caseta CPA. Precisament, l'escenari té una nova situació a la carpa i s'aposta per nous ritmes musicals. Ho explica el president del CPA, Antonio Rodríguez.

Antonio Rodríguez

Hem canviat la diposició de l'escenari i també comptem amb rumba catalana.


Les autoritats locals han mantingut la tradició i han fet el primer sopar de la festa grossa a la caseta andalusa. L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha subratllat la contribució del CPA a la celebració.

Mercè Conesa

És important la seva participació. Els agraïm que participin en la identitat de Sant Cugat.




La caseta del CPA estarà oberta fins diumenge i acollirà actuacions de sevillanes amb les Jaras i Aromas del Sur, entre altres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.