Tapes, música, ball i alegria omplen la caseta del CPA de Festa Major

Aspecte interior de la caseta

FESTA MAJOR 2011

Publicat el 28/jun/11 per Marc Texidó

La caseta del Centro Popular Andaluz (CPA), que enguany és més petita a causa de la crisi econòmica, ha obert les seves portes coincidint amb el primer dia de la Festa Major. El president de l'entitat, Antonio Rodríguez, ha explicat que com a novetat enguany s'aposta per la rumba catalana. L'alcaldessa, que ha mantingut la tradició de fer el primer sopar de la festa a la carpa andalusa, ha dit que cal agrair l'aportació del CPA a la celebració. Mira el reportatge de la inauguració de la caseta del CPA a Cugat tv

Tapes de truita de patates, 'pescadito frito', pinxos i patates braves. Aquest ha estat part del menú dels assistents a la caseta del CPA, que un any més s'ha ubicat al carrer Josefina Mascareñas. Enguany, però, els socis i l'Ajuntament han decidit que l'espai sigui més petit per adaptar-se a la situació econòmica.

A banda del menjar, les actuacions musicals són l'altre plat fort de la caseta CPA. Precisament, l'escenari té una nova situació a la carpa i s'aposta per nous ritmes musicals. Ho explica el president del CPA, Antonio Rodríguez.

Antonio Rodríguez

Hem canviat la diposició de l'escenari i també comptem amb rumba catalana.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Les autoritats locals han mantingut la tradició i han fet el primer sopar de la festa grossa a la caseta andalusa. L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha subratllat la contribució del CPA a la celebració.

Mercè Conesa

És important la seva participació. Els agraïm que participin en la identitat de Sant Cugat.

Your browser doesn’t support HTML5 audio





La caseta del CPA estarà oberta fins diumenge i acollirà actuacions de sevillanes amb les Jaras i Aromas del Sur, entre altres.