750 quilos de pirotècnia dibuixen el cel en la primera nit de festa


  • Comparteix:

Un dels focs artificials de la nit

Un dels focs artificials de la nit

Més de 750 quilos de pirotècnia han fet brillar el cel de Sant Cugat en la primera nit de Festa Major. Han estat 16 minuts de castell de focs en què milers de santcugatencs han gaudit d'un espectacle de llum i color al Turó de Can Mates, de la mà de la pirotècnica Tomás de Benicarló. La intensitat de l'espectacle ha impactat el públic assistent. Mira el reportatge del castell de focs a Cugat tv

Un any més, des de la comarca del Baix Maestrat, al País Valencià, la pirotècnica Tomás de Benicarló ha tornat a conduir la coreografia dels focs artificials de la Festa Major d'enguany. 750 quilos de coets, dels quals 350 són de pólvora, han dibuixat un espectacle impactant en el cel de Sant Cugat.

Segons l'empresa pirotècnica, la majoria de combinacions d'artefactes són noves, respecte altres anys. També hi ha hagut coets 'piro-digitals' que, connectats amb un cable elèctric a un ordinador que envia les ordres, exploten al cel formant una coreografia de colors i formes de 15 o 20 segons cadascun, una característica que ha afegit qualitat al conjunt.

L'espectacle pirotècnic ha donat 16 minuts d'espectacle intens i impactant. Fa més d'una dècada que l'empresa valenciana participa a la Festa Major de Sant Cugat, amb el castell de focs.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.