160 persones ballen el 'Paga-li, Joan' i mantenen viva la tradició


  • Comparteix:

Moment del ball

Moment del ball

Un total de 80 parelles, 50 d'adults i 30 de nens i nenes, han ballat aquest dimecres el tradicional ball del 'Paga-li Joan' de Festa Major. Coincidint amb la diada de Sant Pere, el passeig Hort de l'Abat - Jardins del 'Paga-li Joan' s'ha omplert de rams i vanos per mantenir viva la tradició del ball, que s'ha adaptat al segle XXI. Uns 3.000 santcugatencs s'han acostat fins a la cita, que un any més ha musicat la Cobla Sant Jordi-Ciutat de Barcelona. Mira el 'Paga-li Joan' a Cugat tv

Enguany s'ha batut rècord de participació amb 80 parelles, 50 d'adults i 30 de joves i nens, 10 més que l'edició de l'any passat. Els participants del ball s'han mostrat contents que la tradició es mantingui viva a la ciutat i celebren que des de ja fa uns anys es faci al vespre per evitar la calor del migdia.

Els balladors asseguren que els fa il·lusió participar al 'Paga-li, Joan'.

Balladors

No és la primera vegada. Ens agrada participar en aquesta tradició de la ciutat. / M'ho van preguntar i vaig dir que sí perquè em feia il·lusió. / Vaig participar l'any passat, i aquest també.




Acompanyada de la resta d'autoritats locals, l'alcaldessa, Mercè Conesa, ha recordat que el ball del 'Paga-li, Joan' és un símbol d'identitat de la ciutat i de la Festa Major.

Mercè Conesa

És una tradició molt arrelada. Fa goig veure la gent que hi participa. És una tradició que cada any se supera. Felicito tothom que hi participa. Ha estat esplèndid.






Els ballants del 'Paga-li, Joan' han assajat les darreres setmanes dirigits per l'Esbart Sant Cugat i el Grup Mediterrània de la Unió Santcugatenca.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.