Un Llitboard de videojoc torna a omplir l'avinguda Francesc Macià

És la 7a edició del Llitboard

FESTA MAJOR 2011

Publicat el 30/jun/11 per Jon Sindreu / Adrià Claramunt

Una vuitena d'andròmines han participat en la 7a edició del concurs de 'Llitboard' i han accelerat pendent avall per l'avinguda de Francesc Macià, en una cursa caracteritzada per la peculiar ambientació, inspirada en el videojoc 'Mario Kart'. Els vehicles participants, que han anat de patinets a vaixells pirata, han fet córrer l'adrenalina de les aproximadament 500 persones que hi han assistit. Reviu el Llitboard a Cugat tv

L'activitat l'organitzava el Front Freak del Casal de Joves Torreblanca. Un dels seus membres, Pol Picas, ha destacat a Cugat.cat que l'assistència ha superat les expectatives.

Pol Picas

No esperàvem tanta gent. Estem molt contents perquè tenim carros de tot tipus i ha estat molt dinàmic.

Your browser doesn’t support HTML5 audio





Enguany, la cursa s'ha ambientat en el videojoc de carreres 'Mario Kart', i els corredors podien recollir punts a mesura que baixaven pel pendent passant per sobre de determinades parts de la pista. Alguns dels participants han explicat la seva l'experiència.

Participants

S'han de tirar unes boles per aconseguir punts / M'ha anat bé tot i que el vaig muntar ahir al matí / És el primer cop que participem

Your browser doesn’t support HTML5 audio




Els vehicles han tingut diferents graus d'elaboració, des dels més simples com plataformes o patinets a vaixells pirates.

L'activitat s'ha desenvolupat sense cap incident greu més enllà d'alguna caiguda mentre els participants intentaven esquivar els revolts del circuit.