El parc de Ramon Barnils retrocedeix als anys 70 i 80 amb la Fundación Tony Manero


  • Comparteix:

El grup Fundación Tony Manero

El grup Fundación Tony Manero

El grup Fundación Tony Manero ha transportat als anys 70 i 80 un públic entregat amb un concert protagonitzat pels seus temes més coneguts. L'actuació, que ha tingut lloc aquesta matinada al Parc de Ramon Barnils, ha comptat també amb la interpretació de temes de l'últim disc de la formació, 'Pandilleros'. Fundación Tony Manero en concert a Cugat tv

La música funky-disco dels anys 70 i 80 ha fet ballar el públic del Parc de Ramon Barnils. Durant el concert, el conjunt ha combinat els seus temes més clàssics amb les peces del seu últim treball, 'Pandilleros', que s'ha ideat com la banda sonora funk d'un film.

La Fundación Tony Manero, formada per 10 membres, va començar el 1995 interpretant versions dels clàssics del funky-disco dels anys 70 i 80. Després de publicar el seu primer disc, un directe a la sala Bikini de Barcelona, i de l'èxit del tema 'Super sexy girl', que apareixia en un anunci de televisió, van començar a compondre temes propis basant-se en aquest estil de música ballable.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.