Èxit aclaparador de santcugatencs i de botigues al Fora Estocs


  • Comparteix:

Els santcugatencs s'han passejat per l'eix comercial

Els santcugatencs s'han passejat per l'eix comercial

Rècord d'assistència al Fora Estocs d'enguany. Els santcugatencs han omplert un any més l'eix de vianants, ocasió que els comerciants han aprofitat per treure els seus millors productes al carrer per incentivar les vendes. La diversitat d'oferta també ha protagonitzat la jornada i els productes amb més presència han estat la roba i els complements. Passeja pel Fora Estocs a Cugat tv

Com ja és tradicional, les botigues han tret els seus millors productes al carrer per atreure els santcugatencs i incentivar les vendes. El Fora Estocs d'enguany ha estat protagonitzat per la roba i els complements, però també ha comptat amb una perruqueria canina, diverses fruiteries i parades de llibres i mobles, entre d'altres.

El president de la Federació de Comerciants, Josep Lluís Galvany, ha afirmat que l'edició d'enguany és 'la més exitosa' de totes.

Josep Lluís Galvany

És l'edició que ha aplegat més gent i més botigues al carrer.



Els comerciants han destacat la importància de la iniciativa per donar-se a conèixer i acostar-se al centre de la ciutat.

Comerciants

És la manera de donar-nos a conèixer./ La nostra botiga no està al centre i d'aquesta manera podem acostar-nos als ciutadans./ És una oportunitat per presentar-nos als habitants de Sant Cugat.




Els santcugatencs, de la seva banda, han rebut amb èxit la iniciativa i han omplert els carrers del centre durant tot el dia.

Santcugatencs

És una manera de fer animació. / Cada any vinc. / És agradable passejar i comprar. / Em sembla molt bé.






El bon temps ha acompanyat la jornada, que ha estat marcada per les ofertes més atractives i els tasts de productes nous per part de les botigues d'alimentació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.