Garrotades en vers per a polítics, mitjans i entitats


  • Comparteix:

Els versots d'enguany carreguen contra els polítics, els periodistes i les entitats locals.

Els versots d'enguany carreguen contra els polítics, els periodistes i les entitats locals.

Els nous versotaires no han deixat ningú sense rebre. Els polítics i els mitjans han estat una vegada més al centre de les crítiques dels Diables i els seus versots, però enguany la protagonista ha estat la mateixa Festa Major. Envoltats en un espectacular joc de foc, guspires i música, els versots d'enguany han reclamat la independència de Catalunya, que ha estat aclamada pels centenars de santcugatencs que han acompanyat la sàtira de la colla. Mira de nou els versots a Cugat tv

Tot i que tothom ha rebut, els aplaudiments més forts han estat per a la independència de Catalunya. El públic s'ha bolcat amb aquesta reivindicació que ha servit de conclusió a les crítiques contra la política, els resultats de les eleccions i els seus representants, tant locals i nacionals, com europeus.

Com a vehicle de tots ells, els mitjans de comunicació, que un any més també han estat objecte de la sàtira dels Diables.

Versotaires

Els mitjans santcugatencs tampoc s'escapen de les nostres ires. Moltes cagades ens volen col·locar com a notícies.


Els versots han posat especial atenció en la Festa Major d'enguany. Les Barraques, la participació de les entitats i els horaris de les activitats han centrat la ironia i l'esperit crític que caracteritza el discurs.

Versotaires

Estem emmerdats en una nova Festa Major, que de tan maca que volen que sigui ja comença a fer pudor.



Els versotaires, que s'han renovat enguany, també han disparat contra la directiva de la pirotècnia, la sala de concerts, les retallades, els atacs contra el moviment dels 'indignats' i el futbol.

Tot plegat, emmarcat en un espectacular muntatge a càrrec dels Diables que ha comptat amb la complicitat del grup valencià Obrint Pas.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.