El repic d'un centenar de Bastoners anima els santcugatencs a seguir la festa


  • Comparteix:

La plaça de Barcelona ha acomiadat la Matinada Bastonera

La plaça de Barcelona ha acomiadat la Matinada Bastonera

Més d'un centenar de Bastoners de Sant Cugat ha recorregut aquest diumenge el centre de la ciutat amb els seus repics. A cop de bastó i a ritme de gralles i timbals, l'agrupació ha engegat el matí de l'últim dia de Festa Major amb la Matinada Bastonera. Des de la plaça d'Octavià, la música i el ball han pres l'atenció del centenar de santcugatencs que ha acompanyat el seguici fins arribar a la plaça de Barcelona, on han ofert un ball conjunt entre els diferents grups dels Bastoners de La Unió. Mira el reportatge de Cugat.cat Cugat tv

Engrescar la festa i mostrar als santcugatencs l'activitat de la colla durant l'any són els objectius que una vegada més s'han marcat els Bastoners de Sant Cugat per a la Matinada Bastonera de Festa Major.

Una de les fites que han assolit enguany és animar cada vegada més gent a ballar bastons. Així es felicita la cap de colla dels Bastoners, Maria Sunyer.

Maria Sunyer

La gent s'hi va afegint. Notem que, malgrat ser l'últim dia de Festa Major i que els santcugatencs estan cansats, a mesura que avancem la gent s'engresca.




D'aquesta manera, ho corroboren els assistents a la cercavila, que s'han emportat les següents impressions de la mostra de ball.

Participants

M'he fixat en les edats per apuntar-me. / Balla la nostra filla i ens agrada veure-ho. / Vinc d'Abrera i m'agraden molt els balls que fan. / És una tradició que s'ha de mantenir animant els nens a ballar.









La cercavila dels Bastoners ha acabat a la plaça de Barcelona, on han compartit una paella.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.