La tradició continua amb puntaires i 'migas' del Centro Castellano-Manchego


  • Comparteix:

Una de les participants de la trobada

Una de les participants de la trobada

270 puntaires s'han reunit aquest diumenge al passeig de l'Hort de l'Abat-Jardins del Paga-li Joan per protagonitzar la 16a trobada de puntes coixí del Centro Castellano-Manchego, que enguany han pogut fer a l'ombra dels arbres. Dones de més de 20 municipis d'arreu de Catalunya han participat de la trobada que els serveix per posar en comú coneixements i participar a la seva manera en la Festa Major. Com marca la tradició, el punt final a la celebració l'han posat les 'migas', que han pogut tastar tothom que s'ha acostat a la plaça del Rei. Mira el reportatge a Cugat tv

Aquest any la festa del Centro Castellano-Manchego ha canviat d'ubicació i la trobada de puntaires estava separada de les 'migas'. Això, segons el seu president, Manuel López, ha fet disminuir lleugerament l'assistència respecte anys anteriors. De tota manera, López ha fet un balanç positiu del paper del Centro Castellano-Manchego a la Festa Major de Sant Cugat.

Manel López

Som ciutadans de Sant Cugat i volem aportar tot el que puguem. El balanç és positiu perquè entre les puntaires i les 'migas' movem molta gent.


Les participants de la 16a trobada de puntaires han elaborat peces molt diverses, com puntes per decorar armaris, tapets, cobrellits i llenceria, entre altres, amb l'objectiu comú de trobar-se i passar una bona estona en companyia. La presidenta del grup de puntaires del barri de Sants de Barcelona, Carme Domènech, ha explicat què les porta a Sant Cugat.

Carme Domenech

És a la vora de Barcelona, en un entorn preciós i és una festa especial pel que organitzen els de Centro Castellano Manchego.






Les 'migas' han tingut un gran èxit entre els santcugatencs i s'han servit gairebé 2.000 racions d'aquest plat tradicional.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.