L'esport a la Festa Major de Mira-sol supera la participació d'altres anys


  • Comparteix:

Imatge de la Bicicletada popular

Imatge de la Bicicletada popular

Les diferents propostes esportives emmarcades dins la Festa Major de Mira-sol han superat la participació d'altres edicions. El torneig 12 hores de futbol sala, la Bicicletada popular, la cursa popular de 2 milles, el torneig de tennis taula o la simultània d'escacs han fet de la Festa de Mira-sol una gran trobada amb l'esport com a protagonista juntament amb les diferents propostes culturals i musicals d'enguany. Mira el resum de la Festa Major

La Festa Major de Mira-sol ha presentat una amplia oferta esportiva i una gran resposta de la gent en forma de participació. El gruix de les activitats s'han concentrat durant la jornada de dissabte i s'han tancat diumenge amb la 'Bicicletada popular'.

Les activitats d'enguany han superat les expectatives de participació i les simultànies d'escacs, la Cursa popular dues milles i la bicicletada han establert un nou rècord de participació, tal com indiquen des de l'organització el responsable de les simultànies d'escacs, Manel Andrés, i l'organitzador de la Cursa Popular de 2 milles, Josep Danón.

Manel Andrés / Josep Danón

Hem tingut 26 participants i és un bon resultat perquè hem fet més que d'altres anys. // Hem batut el rècord de les darreres edicions i és molt satisfactori per nosaltres.



Un dels actes més destacats ha estat el Torneig de 12 hores de futbol 7 on s'han pogut veure partits de qualitat i ha comptat, entre d'altres, amb la participació de jugadors del Mira-sol Baco, el Sant Cugat Esport i l'exblaugrana Benja.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.