La Festa Major de la Floresta presenta canvis a causa de la reducció de pressupost


  • Comparteix:

Imatge de la trobada de paelles de l'any passat

Imatge de la trobada de paelles de l'any passat

La Festa Major de la Floresta es presenta enguany amb un descens de pressupost econòmic. Tot i la reducció de recursos, es mantindran els principals actes, ja tradicionals, com la trobada de paelles o la nit jove. La celebració tindrà lloc entre el penúltim dijous de juliol i el penúltim diumenge d'aquest mes.

El campionat d'escacs, la cursa popular, l'actuació de l'orquestra i les diferents activitats per nens són alguns dels actes que ompliran els carrers de la Floresta durant la celebració. Dijous la festa donarà el tret de sortida amb el pregó a càrrec de l'exmembre de la comissió de la festa de la Floresta Xavier Sans. Un total de 17 activitats formaran part de la programació de la festivitat i no hi haurà novetats a causa del pressupost econòmic.

La presidenta de la comissió de la Festa Major de la Floresta, Maribel Martínez, ha explicat en una entrevista a Cugat.cat com es presenta enguany la celebració.

Maribel Martínez

Aquest any la festa estarà canviada per culpa de la reducció econòmica.



La presidenta també ha subratllat que la trobada de paelles i les havaneres són dues de les activitats més concorregudes de la Festa Major de la Floresta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.