La Floresta comença avui quatre dies de Festa Major


Temes relacionats

La Festa Major de la Floresta presenta canvis a causa de la reducció de pressupost (13/jul/11)


  • Comparteix:

Cartell de la Festa Major de la Floresta

Cartell de la Festa Major de la Floresta

La Festa Major de la Floresta arriba enguany amb nombroses activitats per tota la família que s'allargaran fins aquest diumenge. La festa gran de la Floresta comença aquest dijous amb el pregó de l'exportaveu i tresorer de la Comissió de Festes del districte, Xavier Sans, i s'allargarà el cap de setmana amb la Nit Jove, la 19a trobada de paelles i el ball de Festa Major, entre d'altres.

Les activitats per la Festa Major de la Floresta comencen aquest dijous amb el pregó de l'exportaveu i tresorer de la Comissió de Festes del districte, Xavier Sans, que serà l'encarregat de donar el tret de sortida a les activitats a les vuit del vespre al Casino de la Floresta.

El regidor de Cultura, Xavier Escura, ha explicat les raons per les quals Sans ha estat nomenat pregoner. Són declaracions al magazín 'Sant Cugat a fons'.

Xavier Escura

Destaco l'empenta i la participació sempre compromesa de Xavier Sans, que ens omple de satisfacció.



El pregoner, Xavier Sans, també ha explicat com se sent davant la responsabilitat d'encetar la Festa Major de la Floresta.

Xavier Sans

Em sento content per donar-me aquesta oportunitat. El pregó tindrà un caire participatiu i reivindicatiu.




Avui, la festa continuarà amb un sopar de carmanyola a dos quarts de deu i la Nit a la Fresca que començarà a les deu. De cara al cap de setmana les activitats seguiran a les pistes esportives de Can Llobet amb un concurs de Playstation i la Nit Jove aquest divendres. Dissabte i diumenge, els florestants tindran dues jornades plenes d'activitats com la 19a trobada de paelles, el ball de Festa Major, la Cursa Popular i la cantada d'havaneres que tancarà la festivitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.