Rècord de participació a la Cursa Popular de la Floresta


  • Comparteix:

Txell Calduch i Marc Garcia, guanyadors de la cursa

Txell Calduch i Marc Garcia, guanyadors de la cursa

La Cursa Popular de la Floresta ha establert un nou rècord de participació amb 316 corredors. Els guanyadors han estat en categoria masculina Marc Garcia amb un temps de 27 minuts i 46 segons i en femenina Txell Calduch, que ha repetit la victòria de l'any passat amb una marca de 30 minuts i 26 segons. Mira el reportatge a Cugat tv

Els dos guanyadors de la 28a Cursa Popular de la Floresta, Marc Garcia de Corredors.cat i Txell Calduch de Baseamado.com, són dos atletes habituals a les curses de la nostra ciutat. Garcia ha participat i ha fet podi a la Mitja Marató, mentre que Calduch ha guanyat amb aquesta dues vegades la cursa florestana. Enguany, la cursa ha presentat uns canvis que l'han fet encara més dura, amb les constants pujades i baixades, i un recorregut total de vuit quilòmetres.

En clau local, Carles Gorgas i Teresa Sàrries han estat els primers santcugatencs en creuar la línia de meta. Gorgas ha finalitzat 38è a la general amb un temps de 38 minuts i 57 segons, mentre que Sàrries ha estat 16a a la general amb un crono de 42 minuts i 46 segons. En la cursa infantil, que ha tingut un recorregut d'1,7 quilòmetres, els guanyadors han estat Jordi Usón i Samantha Medina.

Una cursa que serà recordada per ser la més participativa de les 28 edicions que s'han disputat fins el moment, amb 316 corredors. L'organitzador, Xavier Sans, està satisfet d'haver aconseguit aquest rècord de participació.

Xavier Sans

Estem molt contents perquè hem aconseguit batre el rècord i ara hem de veure com ha anat tot.




Per a la propera edició, l'organització espera continuar amb el nou recorregut i tornar a aconseguir aquesta xifra de participants.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.