La Festa Major de la Floresta reuneix més de 3.000 persones en quatre dies de celebracions


  • Comparteix:

Els florestans han pogut gaudir d'animació a les pistes de Can Llobet

Els florestans han pogut gaudir d'animació a les pistes de Can Llobet

Més de 200 persones s'han reunit a les pistes de Can Llobet, a la Floresta, per gaudir de l'última jornada de Festa Major del districte. L'animació infantil i la posterior festa de l'escuma han sigut els protagonistes del matí fent ballar i riure a grans i petits. Més de 3.000 persones han passat per la festa del districte, durant els quatre dies d'activitats per a tots els públics. Mira les millors imatges de la Festa Major de la Floresta a Cugat tv

Les pistes de Can Llobet han estat les protagonistes de la jornada d'aquest diumenge, ja que han servit per aplegar els centenars de florestans que han volgut gaudir de l'últim dia de Festa Major. Després de la Cursa Popular de la Floresta, els habitants de la Floresta han aprofitat i s'han quedat a l'animació infantil que ha entretingut a gent de totes les edats. La festa de l'escuma ha servit per refrescar els assistents i per posar el punt final a aquest matí de Festa Major.

El tinent d'alcalde d'Economia, Empresa i Ocupació, Carles Brugarolas, ha destacat el paper de la Comissió de Festes de la Floresta.

Carles Brugarolas

Sempre tenim una participació molt elevada a la Floresta. Aproximadament 3.000 persones han gaudit de la festa.


El programa d'activitats de la festa també ha comptat aquest diumenge amb una missa a l'església de la Mare de Déu de Montserrat, que ha reunit un centenar de persones.

La Floresta clourà la seva Festa Major amb una cantada d'havaneres a càrrec del grup Mar Endins. Aquest acte es durà a terme a les pistes de Can Llobet.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.