Comencen els actes de la Festa Major de Valldoreix


  • Comparteix:

El cartell de la Festa Major 2011

El cartell de la Festa Major 2011

La Festa Major de Valldoreix dóna el tret de sortida aquest dissabte amb un xou a càrrec dels Marxosos del Vallès, una lectura de poemes i un sopar degustació. La festa seguirà al llarg de la propera setmana amb diferents actes i el punt culminant arribarà el cap de setmana que ve, quan tindran lloc la lectura del pregó i la majoria d'actes programats per a l'edició d'enguany.

La jornada d'aquest dissabte començarà a la Nau de Cultura de Valldoreix a dos quarts de sis, quan els Marxosos oferiran al públic el seu tradicional espectacle de Festa Major. Tot seguit, la celebració es traslladarà al Casal de Cultura, on el grup Vball de Poetes oferirà el seu recital anomenat 'Sentiments'. El darrer acte programat serà el sopar degustació, a la plaça de les Ones a les nou del vespre, on tots els assistents hauran de portar un plat de menjar.

Castelló ha destacat que hi haurà activitats per a totes les edats i espera que el temps acompanyi. La lectura del pregó d'enguany anirà a càrrec de la periodista valldoreixenca Tana Collados.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.