Collados reivindica millores per a Valldoreix en el seu pregó


  • Comparteix:

La periodista Tana Collados ha dedicat el seu pregó de la Festa Major de Valldoreix a demanar millores per al territori. El servei de recollida d'escombraries, la freqüència de pas dels autobusos i la instal·lació de limitadors de velocitat han estat algunes de les queixes de la periodista. El seu reivindicatiu discurs també ha carregat contra el tancament del CAP de Valldoreix durant l'estiu i les retallades del govern de la Generalitat, sobretot en educació. En aquest àmbit, Collados ha defensat la immersió lingüística com un model d'èxit a les escoles.

Crítica però encoratjada, Collados ha lamentat les retallades del govern català, tot i ser conscient que no és un bon moment per reclamar. Tot i així, la periodista no ha dubtat a demanar millores per al territori, com el servei de recollida d'escombraries diari, la instal·lació de limitadors de velocitat i l'ampliació de la freqüència de pas dels autobusos.

La periodista de TV3 Tana Collados ha criticat el tancament del CAP de Valldoreix durant l'estiu i les retallades en prestacions.

Tana Collados

No hem de fer cap pas enrere en la defensa de la sanitat pública. No són temps per reclamar, però no podem perdre allò que ens ha costat tant aconseguir.




Les paraules de Collados han comptat amb la presència d'una àmplia representació institucional i social. L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha demanat comprensió davant les retallades.

Mercè Conesa

Hi ha dificultats per mantenir determinats serveis, però amb la bona gestió es poden fer bé les coses.



De la seva banda, el president de l'EMD de Valldoreix, Josep Puig, ha destacat que malgrat la contenció pressupostària, la festa grossa del territori compta amb un ampli programa d'activitats.

Josep Puig

Esperem que sigui una festa i la gent participi. Hem programat més de 60 actes i hem fet un esforç.



La Festa Major de Valldoreix ha continuat amb una nit d'havaneres i rom cremat amenitzat pel grup Mariners de Riera. A més, els joves han gaudit amb l'actuació del grup valldoreixenc Los Malabeiros, a la plaça del Casal de Cultura. El conjunt La Málaga Rumba, seguit del DJ Albert Jané, han posat el punt final a la jornada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.