L'esport i la cultura tancaran aquest diumenge la Festa Major de Valldoreix

Imatge d'arxiu d'una actuació castellera

FESTA MAJOR 2011

Publicat el 18/set/11 per Berta Miró

La Festa Major de Valldoreix arriba al punt final amb un ventall d'activitats de temàtica diversa com esports, teatre, música i castellers, entre d'altres. La música de banda a càrrec de la Sant Andreu Big Band clourà la festa grossa d'enguany.

L'última jornada de la Festa Major de la vila presenta un conjunt d'actes per a tots els públics. El dia comença a les nou del matí amb la 3a Festa de la Bicicleta a Valldoreix. Les inscripcions i la sortida són a la seu de l'Associació de Veïns i Propietaris de Valldoreix. De deu del matí a dues del migdia s'obre la Fira d'Artesans de Valldoreix a la zona del Casal de Cultura. Al mateix lloc i a les deu del matí, hi haurà xurros amb xocolata per a tothom i per als més menuts s'oferirà un taller de jocs d'enginy de fusta a dos quarts d'onze del matí.

La festivitat continua a la plaça del Casal de Cultura amb l'actuació dels castellers de Sant Cugat, els Moixiganguers d'Igualada i els Xics de Granollers, a dos quarts de dotze del migdia.

Des de les cinc de la tarda fins a les vuit del vespre es pot participar de l'activitat d'esports d'aventura amb rocòdroms i tirolines, entre d'altres. A la rambla Mossèn Jacint Verdaguer hi haurà més esport al carrer per a tothom de cinc de la tarda a nou del vespre.

El teatre serà a les set de la tarda, a la Sala Casal de Cultura amb l'obra 'El Tartuf' de Mòliere.

La música posarà la nota final a la Festa Major d'enguany amb l'actuació de la Sant Andreu Big Band a les nou del vespre.