Les Planes inicia la seva festa demanant més millores pel districte


  • Comparteix:

Cartell de la Festa Major d'enguany

Cartell de la Festa Major d'enguany

La pregonera de la Festa Major de les Planes i excoordinadora del seu centre cívic, Majo Hernández, ha reclamat millores i més serveis per als ciutadans del districte. Un centenar de persones han seguit el discurs d'inici de festa, en una jornada marcada per la inauguració de la nova escola bressol i la cercavila amb la Banda Municipal i els Gegants de les Planes.

L'antiga responsable del centre cívic de les Planes, Majo Hernández, ha farcit el seu discurs d'elogis cap a les associacions i els ciutadans del districte. La pregonera ha subratllat que les Planes és un territori molt viu gràcies a l'impuls de les seves entitats.

Hernández també ha valorat les ajudes que el districte ha rebut en el marc del Pla de Barris, però ha afirmat que les Planes encara requereix més serveis per adequar-se a les necessitats dels planencs. A més, ha remarcat la importància de les Planes com a districte ja que 'és un exemple de convivència'.

Majo Hernández

Viure a les Planes és un privilegi perquè és un exemple de convivència intergeneracional i intercultural.


En la mateixa línia s'ha expressat l'alcaldessa, Mercè Conesa, que ha presidit el pregó de Festa Major. Conesa ha recordat que les Planes ha fet un salt endavant gràcies a les millores a les pistes esportives, l'asfaltat de carrers, l'ampliació del centre cívic i la recent inauguració de la primera escola bressol.

Conesa s'ha mostrat realista amb el context de crisi actual, però ha assegurat als planencs que l'Ajuntament 's'esforçarà' per satisfer les seves demandes.

Mercè Conesa

Aquest Ajuntantament s'esforça perquè les Planes seugeixi tirant endavant. Estem en moments de crisi, però l'Ajuntament se seguirà esforçant.



Prop d'un centenar de persones han assistit a la lectura del pregó de Festa Major a la plaça de la Creu d'en Blau. Un pregó que ha anat precedit de la tradicional cercavila amb la Banda Municipal i els Gegants de les Planes.

La primera jornada de la festa s'ha tancat amb una 'Nit Jove' amb les actuacions RCA Flacos i Trikitown.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.