Més d'un centenar de persones a la segona jornada de Festa Major de les Planes


  • Comparteix:

Moment de la gimcana familiar a la Festa Major de les Planes

Moment de la gimcana familiar a la Festa Major de les Planes

La Festa Major de les Planes ha obert la segona jornada amb la trobada de puntaires a la plaça la Creu d'en Blau. En paral·lel, el Casal de les Planes ha ofert un concurs de petanca i, a partir de les onze, ha tingut lloc a les pistes esportives una gimcana familiar que ha aplegat un centenar de persones. La festivitat clourà aquest diumenge amb el brindis de fi de festa i l'espectacle de pirotècnia. Mira aquest reportatge a Cugat tv

El campionat de parxís i dòmino s'ha encetat a les cinc de la tarda d'aquest dissabte, seguit del taller de manualitats infantils dirigit als nens i nenes de fins a 12 anys. A dos quarts de set, a les pistes esportives de les Planes, s'ha organitzat un parc infantil amb inflables, lliscadors i festa de l'escuma. El membre de la Comissió de Festes i president de l'Associació de Veïns de les Planes, Sergi Torres, ha explicat a Cugat.cat que la festa pretén allunyar-se del context de crisi econòmica i aposta per animar els veïns a passar-ho bé.

Sergi Torres

Aquest any la festa té l'esperit de promoure la unitat. Estem intentant gaudir i passar-ho bé i deixar de banda la reivindicació amb la crisi.


Al mateix indret i a partir de les vuit del vespre ha tingut lloc la venda d'entrades per a la botifarrada popular. Una hora més tard s'ha iniciat el sopar que compta amb la col·laboració de l'Associació de Veïns i Propietaris de les Planes. La jornada acabarà a les onze de la nit amb ball amb la música de l'orquestra Sabor Sabor.

La festivitat s'acomiada aquest diumenge a dos quarts de set amb un brindis de fi de festa i l'espectacle de pirotècnia a les pistes esportives.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.