La música i el teatre animen la Festa Major de Valldoreix


  • Comparteix:

Moment de l'actuació del grup santcugatenc Esencias de Vida

Moment de l'actuació del grup santcugatenc Esencias de Vida

Els valldoreixencs han gaudit d'una tarda de dissabte de Festa Major plena de música. Durant el vespre, s'han ofert dos concerts, el primer protagonitzat per la Coral Aubada de Valldoreix, que ha dirigit el mestre Guillem Borràs i ha interpretat temes populars i versions d'altres cantants. Poc després ha tingut lloc el concert de gospel d'Esencias de Vida, grup santcugatenc que ha presentat el seu nou disc 'Vuelvo a retomar', i que ha omplert l'església Protestant de Valldoreix.

El concert de la Coral Aubada de Valldoreix ha tingut lloc a la Nau de Cultura del territori. L'actuació musical, de mitja hora de durada, ha interpretat des de temes populars catalans i asturians fins a versions de cançons d'Elvis Presley, entre d'altres.

De la seva banda, l'església Protestant de Valldoreix ha quedat petita durant el concert de gospel que ha protagonitzat el grup santcugatenc Esencia de Vida. En aquesta actuació, la banda ha presentat el seu darrer treball 'Vuelvo a retomar', que consta de 10 noves cançons, dues de les quals són versions de gospel. Per a l'ocasió, el grup santcugatenc ha publicat una edició especial de 150 exemplars amb un preu especial en motiu d'aquest concert. Properament treuran una altra edició de 1.000 exemplars.

L'activitat cultural d'aquest dissabte de Festa Major ha posat el punt final amb 'El tartuf' de Molière, una obra que s'ha representat a la sala del Casal de Cultura i ha protagonitzat el grup de teatre valldoreixenc Espiral.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.