Els Gausacs assoleixen de nou el 4 de 8 a Valldoreix


  • Comparteix:

Moment de l'actuació dels Castellers de Sant Cugat a  Valldoreix

Moment de l'actuació dels Castellers de Sant Cugat a Valldoreix

Els Castellers de Sant Cugat han repetit aquest diumenge fita i han descarregat de nou el 4 de 8. L'actuació ha tingut lloc durant la Festa Major de Valldoreix. Els Gausacs, que han estat acompanyats pels Moixiganguers d'Igualada i els Xics de Granollers, han descarregat també la torre de 7 i el 5 de 7.

Amb l'actuació d'aquest diumenge durant la Festa Major de Valldoreix, els camises verdes igualen la seva millor actuació, la de la Festa Major de Sant Cugat d'aquest any. En aquesta jornada els Gausacs han descarregat totes les construccions que han pujat, el 4 de 8, la torre de 7 i el 5 de 7.


El cap de colla, Èric Bellmunt, ha destacat que el repte ara és descarregar el 4 de 8 fora de Sant Cugat i ho intentaran la setmana vinent a Sitges.

Èric Bellmunt

El proper repte és portar el 4 de 8 fora de Sant Cugat, que és un repte molt important, i a partir d'aquí, altres castells.









Els Castellers es van convertir en colla de 8 el darrer dia de Festa Major de Sant Cugat d'enguany. La formació va descarregar per primera vegada el 4 de 8 davant una plaça d'Octavià plena de gom a gom. Abans, els Gausacs havien carregat aquesta construcció durant la Festa de Tardor del 2007.


L'actuació d'aquest diumenge ha començat amb uns pilars de dol en record del casteller mort la setmana passada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.