La música, els esports i els gossos protagonitzen el segon dia de la Festa Major del barri del Monestir


  • Comparteix:

Jugar a escacs és una de les propostes de la Festa Major d'enguany

Jugar a escacs és una de les propostes de la Festa Major d'enguany

Desfilades de gossos, partides simultànies d'escacs i una exhibició d'arts marcials són algunes de les activitats destacades d'aquest segona jornada de la Festa Major del barri del Monestir. Dissabte és el dia amb més activitats, que tindran lloc des de les deu del matí i fins la nit a la plaça del Coll i els Jardins de Sant Francesc i també inclouran música en viu i balls tradicionals.

El segon dia de Festa Major al barri del Monestir començarà amb una botifarrada popular a les pistes de petanca de Sant Francesc a les deu del matí. Des de llavors, els veïns podran gaudir i participar en iniciatives molt diverses, com ara desfilades i exhibicions d'animals de companyia, campionats de petanca i bitlles catalanes o partides simultànies d'escacs. L'orquestra Loren tancarà la jornada amb un concert a les plaça del Coll a dos quarts d'onze de la nit.

El president de l'associació de veïns, Andrés Ares, ha explicat que cal aprofitar aquesta festa per compartir-la amb els veïns i cohesionar socialment el barri. Són declaracions a Cugat.cat.

Andrés Ares

La Festa Major serveix per enfortir la cohesió del barri.



Diumenge serà el dia de la paella popular i les havaneres a càrrec del grup Vallparadís. Enguany, el barri celebra la novena edició de la seva festa particular.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.