La Festa Major del barri del Monestir arriba a l'equador amb la plaça del Coll com a protagonista


  • Comparteix:

Moment de l'actuació de flamenc a la plaça del Coll

Moment de l'actuació de flamenc a la plaça del Coll

La plaça del Coll s'ha quedat petita en les activitats d'aquest dissabte de la Festa Major del barri del Monestir. Centenars de santcugatencs s'han apropat a aquesta plaça i als Jardins de Sant Francesc, que han estat els punts de trobada dels ciutadans, per gaudir d'activitats per a totes les edats, com ara inflables per als més petits, mostra de bitlles catalanes i balls tradicionals, entre d'altres.

Els més petits han estat els protagonistes del matí a la plaça del Coll. Els menuts han gaudit d'uns inflables educatius, ja que han tingut una lliçó de reciclatge abans d'endinsar-se en aquesta atracció. A més, també han participat en un concurs de dibuix infantil.

La canalla ha explicat a Cugat.cat què és el que més els hi agrada de la Festa Major del barri.

Participants

M'estic divertint molt a la festa, a mi m'agrada molt pintar. / M'agraden els inflables, molt. / Saltar, perquè m'agrada molt. / Sóc bastonera i el que més m'agrada és el concurs de dibuix.



D'altra banda, petits i grans, han gaudit a la tarda d'una exhibició de defensa personal, incloent una nova disciplina per a dones, i de la mostra de balls tradicionals que ha inclòs ball de bastons, dansa del ventre i flamenc, entre d'altres.


Els actes de la Festa Major continuaran aquest diumenge amb la paella popular i les havaneres que posaran el punt final a la festivitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.