Teràpia de Shock, La Casa Azul i Txarango, reclams musicals de la Festa Major


Temes relacionats

Cugat.cat, el mitjà oficial de la Festa Major (29/mai/12)

30 anys de música santcugatenca (29/mai/12)

Els Geganters, pregoners de la Festa Major d'enguany (25/mai/12)


  • Comparteix:

Teràpia de shock, coneguts pel tema 'Sense tu' / Font: Indicat.blogspot.com.es

Teràpia de shock, coneguts pel tema 'Sense tu' / Font: Indicat.blogspot.com.es

La Festa Major portarà aquest any a Sant Cugat les actuacions del grup juvenil Teràpia de Shock, l'indie pop de La Casa Azul i la banda revelació de l'any, Txarango. La festa grossa també comptarà amb els actes commemoratius dels 30 anys de Cugat.cat, entre els quals hi ha una marató de concerts de cinc hores amb grups locals de les últimes tres dècades. La Festa Major se celebrarà entre el 28 de juny i el primer de juliol.

La música feta a Sant Cugat i grups d'èxit d'ara i sempre conformen el segell musical de la Festa Major 2012. La festa grossa es viurà a diferents espais de la ciutat, alguns d'ells nous, com la Des-Plaça Jove de la plaça del Rei que acollirà els concerts de Teràpia de Shock i Kayo Malayo. Un altre escenari que s'estrena és la plaça de l'Alcalde Magí Bartralot on es faran lectures de contes a l'anomenat Espai d'Arreu.

Molt a prop d'allà, la plaça d'Octavià recollirà -amb l'Espai Arrel- la música popular i tradicional amb Txarango, i el concert de fi de festa amb Se Atormenta una Vecina. El Parc de Ramon Barnils continuarà sent l'altre espai de masses amb els concerts de La Casa Azul i Apache. La plaça de Barcelona-La Taverna reviurà l'esperit de les festes majors de barri amb el tribut a Michael Jackson, mentre Can Quitèria es revindicarà com la plaça del jazz amb la programació de Jazzenviu.

La Festa Major Alternativa es concentrarà, de nou, al triangle de la plaça de Pep Ventura per portar grups com Quico El Cèlio. Altres espais habituals de la festa són la caseta del CPA, el parc de Can Vernet amb les activitats esportives i l'avinguda de Cerdanyola, que recull les propostes de l'Associació de Veïns del Monestir, entre d'altres.

Altres ingredients que no faltaran a la Festa Major són el castell de focs al Turó de Can Mates i el pregó, enguany a càrrec de Geganters, tal com ha avançat Cugat.cat. La membre de la colla i responsable de la celebració dels 25 anys dels Geganters, Eva Tataret, ha explicat a Cugat.cat la il·lusió que els fa ser els pregoners de la Festa Major.

Eva Tataret

La Festa Major és la nostra festa, és la festa on més es llueixen els gegants.


Cugat.cat també apareix al cartell de concerts de la Festa Major com a organitzador de 'Cugat.cat, 30 anys de música santcugatenca', a la plaça de Can Quitèria, aquell divendres. El grup municipal multimèdia celebrarà el seu aniversari amb una marató de concerts de cinc hores amb Spessa Salsa, Els Nois de la Mare, Raúl Pulido versionant La banda trapera del río, el retrobament de Shitting Milks, el hip-hop dels 90 amb FF, El Gremio i Qiman & KDÖ, i el guanyador del Mou-te 2012.

A més, Cugat.cat proposa aquell dissabte una gimcana popular al Parc Central-Pícnic amb un circuit de proves pensat, sobretot per a les famílies. Les inscripcions per a l'activitat, que es farà de deu del matí a dos quarts d'una del migdia, es faran al portal Cugat.cat a principis de juny.

La programació íntegra de la Festa Major es donarà a conèixer properament en roda de premsa. La programació es podrà consultar a Cugat.cat, mitjà oficial de la Festa Major de Sant Cugat 2012.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.