L'espai dedicat als joves celebra Sant Pere amb activitats tot el dia


  • Comparteix:

The Risas en un concert anterior / Font: Enderrock.cat

The Risas en un concert anterior / Font: Enderrock.cat

Activitats esportives, gastronòmiques i musicals ompliran l'espai Des-plaça des de primera hora del matí fins ben entrada la nit. Un esmorzar a base de xocolata engegarà les activitats matinals que compten amb un torneig de màgia i propostes per als més petits. Un dinar popular donarà les forces per encarar una tarda amb concursos, música, esports i tallers.

A les nou del matí s'obriran les portes d'aquest espai amb una xocolatada que anirà seguida d'un torneig de cartes de màgia i altres activitats infantils que s'allargaran fins a dos quarts de dues del migdia.

A les dues hi ha programat un dinar popular 'de carmanyola' i després se celebrarà un concurs de postres on els participants podran demostrar la seva habilitat en la rebosteria.

A dos quarts de set començaran les activitats més mogudes amb el torneig de Softcombat, una mena de lluita amb armes toves, i les Olimpíades, que proposen competicions de diversos esports i jocs, com el Quidditch, el joc que practica Harry Potter i els seus companys d'aventures.

Després de totes aquestes propostes, el menjar agafarà protagonisme a partir de les nou del vespre. Un sopar degustació de pintxos bascos s'acompanyarà amb la projecció de curtmetratges.

A les onze es donarà pas a la música. Mixumeig obrirà l'espectacle musical, que comptarà també Extra T-Rastes, Esquerda i The Risas. El punt final anirà a càrrec de la percussió dels Kata Kitinga, entrada ja la matinada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.