La Casa Azul porta el seu directe al Parc Ramon Barnils


Temes relacionats

Es publica 'Polinesia Meridional', el nou disc de La Casa Azul (28/nov/11)


  • Comparteix:

Guille Milkyway és l'ànima de La Casa Azul / Font: Go-Mac

Guille Milkyway és l'ànima de La Casa Azul / Font: Go-Mac

El santcugatenc Guille Milkyway, ànima de La Casa Azul, omplirà de música el parc Ramon Barnils aquesta nit de Festa Major amb el concert englobat dins la Nit de Disco-Pop. Milkyway presentarà el seu darrer treball, 'La Polinesia Meridional', a partir de la una i anirà acompanyat del Luis Elefant Dj Polar com a final de festa que està previst que acabi a dos quarts de cinc de la matinada.

El grup de música pop La Casa Azul, encapçalat pel santcugatenc Guille Milkyway, presentarà unes cançons que conviden a l'optimisme i l'amor a través de la senzillesa. 'Polinesia Meridional' s'ha publicat a final de l'any passat en una edició especial en CD i vinil per als fans més incondicionals.

Milkyway ha explicat que els seus directes són diferents als dels grups habituals i confia que el públic se centri en les cançons i en el que expliquen.

Guille Milkyway

Penso en el directe de La Casa Azul com una celebració de les cançons, on la cançó sigui la protagonista.


La gira de presentació del nou disc ha començat el març de 2012 i intentarà captar nous públics a través de cançons com 'Europa Superstar', 'Todas tus amigas' i 'La fiesta universal'.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.