La velocitat i l'adrenalina del Llitboard fa vibrar de nou la Festa Major


Temes relacionats

Un Llitboard de videojoc torna a omplir l'avinguda Francesc Macià (30/jun/11)

Retorna amb èxit el 'Llitboard a tot gas!' a l'agenda de la festa grossa (28/jun/10)


  • Comparteix:

Una edició anterior del Llitboard / Font: Localpress

Una edició anterior del Llitboard / Font: Localpress

Els carros artesanals del Llitboard tornaran a baixar enguany a tota velocitat pel pendent de l'avinguda de Francesc Macià. Andròmines de diverses mides competiran en la 8a edició d'aquest concurs, organitzat pel Front Freak Torreblanca, que començarà a les vuit del vespre a l'espai Des-plaça Jove de la plaça del Rei.

Per participar a la baixada, cal haver creat una andròmina de manera artesanal amb qualsevol tipus de material o d'objecte, i aconseguir recórrer la baixada de l'avinguda de Francesc Macià fins a la rambla del Celler. A cada vehicle hi haurà de pujar com a mínim un pilot, i l'organització ha deixat clar que estan terminalment prohibits els sistemes de propulsió per combustió interna o externa, així com l'energia nuclear.

Una vegada acabada l'activitat, se celebrarà l'entrega de premis a la plaça del Rei, on diverses andròmines seran guardonades segons diferents criteris. La inscripció a la cursa es pot fer fins aquest dissabte a la una de la tarda a l'adreça electrònica llitboard.inscripcio@gmail.com.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.