L'espai Des-plaça Jove acull una jornada de màgia, música i grafitis


  • Comparteix:

Cartell de la Festa Major

Cartell de la Festa Major

La música, la dansa i les exhibicions de màgia i grafitis ocuparan durant tot el dia l'espai Des-plaça Jove de la Festa Major, ubicat a la plaça del Rei. Les activitats comencen a les nou del matí amb un esmorzar popular i s'allargaran fins a dos quarts de tres de la matinada.

Les trobades de ganxet, les activitats infantils i l''speaking corner' protagonitzaran el matí del Des-plaça Jove. Després d'un dinar popular a les dues de la tarda amb els membres de l'Handbol Sant Cugat, els grafiters Berok, Dase, Aram Millet, Dani Berenguer i Guillem Remisa faran gala de les seves habilitats amb l'esprai de cinc a set de la tarda.

El mag Jordan Bosco prendrà el relleu a la mateixa hora, amb un espectacle que inclourà 'una jam session poèticament màgica'. Les activitats de dansa i tallers també estaran disponibles fins les nou, hora del sopar popular. A partir de la nit, la rumba llatino-catalana i el karaoke es faran amos d'un espai que avui tancarà Karabassà amb una batukada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.