La rumba dels graciencs Rumb Al Bar protagonitza la Festa Major Alternativa


  • Comparteix:

La banda Rumb Al Bar / Font: Coordinadoradefestes.wordpress.com

La banda Rumb Al Bar / Font: Coordinadoradefestes.wordpress.com

La música festiva de Rumb Al Bar, Sr Wilson i PD Explota Explota Me Expló omple aquest dissabte l'espai de la Festa Major Alternativa. Els concerts tindran lloc d'onze de la nit a dues de la matinada a la plaça de Pep Ventura.

Un taller de defensa personal a les nou del vespre dóna el tret de sortida a les activitats d'aquest dissabte de la Festa Major Alternativa. Després d'un sopar popular de graelles, a la mateixa hora, començaran els concerts. Un dels membres de la comissió organitzadora de l'espai, Julià Mestieri, ha explicat durant una entrevista al magazín 'Sant Cugat a Fons' de Cugat.cat (91.5 FM) que enguany han volgut concentrar l'horari de les diferents activitats per intentar congregar una major afluència de públic.

Julià Mestieri

Hem fet una aposta menys extensa en horari perquè pugui venir més gent.


Sr Wilson activarà en primer lloc els amplificadors a les onze de la nit, per deixar pas una hora més tard a la rumba festera dels graciencs Rumb Al Bar. Finalment, a la una de la matinada, la banda PD Explota Explota Me Expló tancarà la jornada musical.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.