La Taverna ofereix una jornada amb música i còctels a la plaça de Barcelona


  • Comparteix:

Els còctels són uns dels protagonistes de la Taverna / Font: Bedri.es

Els còctels són uns dels protagonistes de la Taverna / Font: Bedri.es

La Taverna dedica el tercer dia de Festa Major als còctels, a la música i a la gastronomia en una combinació que s'allargarà fins a la matinada. L'espai de la plaça de Barcelona oferirà un dia més un Tast de còctels en dues sessions, a dos quarts de set de la tarda i també a dos quarts de vuit. A continuació començarà la Nit de Salsa amb un taller obert, a partir de les deu de la nit, i les actuacions de La Sonora Libre, a tres quarts d'onze, de la de Sabor & Son, a dos quarts d'una de la matinada.

La Taverna de la plaça de Barcelona continua oferint aquest dissabte propostes musicals i culinàries. El Tast de còctels continua aquest tercer dia de Festa Major amb dues sessions organitzades per la Casa de Cultura i la Xarxa de Centres de Cultura Polivalents (XCCP). Les inscripcions tenen un preu de tres euros i es poden fer al Punt d'Informació de la Festa Major.

La nit és el moment dedicat a la música, amb el Taller Obert de salsa i les actuacions de La Sonora Libre i el grup Sabor & Son que se succeïran a l'escenari fins les dues de la matinada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.