Els treballadors d'HP es reivindicaran durant la Festa Major Alternativa


  • Comparteix:

Protesta davant d'HP el desembre passat / Font: Intersindicaldearagon.com

Protesta davant d'HP el desembre passat / Font: Intersindicaldearagon.com

La secció sindical de CGT de la seu santcugatenca de Hewlett-Packard (HP) serà l'encarregada de llegir el pregó de la Festa Major Alternativa d'enguany. Els organitzadors de la festivitat han destacat la seva lluita contra els acomiadaments que està duent a terme la companyia com a mostra de compromís social i oposició al que qualifiquen d''hegemonia de la lògica neoliberal'.

El tradicional pregó reivindicatiu de la celebració esdevé en aquesta ocasió una plataforma per protestar contra els acomiadaments. El delegat sindical de la CGT d'HP Consultoria, Òscar Murciano, ha avançat a Cugat.cat que el text buscarà remarcar les coincidències entra la lluita dels treballadors d'HP i la situació global del país.

Òscar Murciano

El que està passant aquí no està deslligat del que està passant a la societat.


La membre de l'assemblea de la Festa Major Alternativa Núria Gibert ha explicat que han escollit aquests treballadors com a pregoners per la trajectòria i la implicació social que han demostrat a l'hora de defensar els seus llocs de feina.

Núria Gibert

Aquests treballadors porten un any de lluita perquè tenen un ERO sobre la taula. Són un bon exemple en la perseverança i la dignitat de la lluita social.


De dijous a dissabte de la setmana vinent, la Festa Major Alternativa comptarà amb concerts de grups com Kòdul, Sr Wilson o Rumb al Bar, a més de tallers de serigrafia i defensa personal i sopars populars.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.